януари 18, 2017

OPEN CALL | Отворена покана – Plovdiv Vibes Session 2017

Тази пролет Инкубатор стартира новата сесия на програмата Plovdiv Vibes с направление „Открита сцена Младежки хълм“. След успехите на изминалото издание отправяме нашата отворена покана за кандидатстване  към широката аудитория. Открита сцена Младежки хълм подава ръка на артисти, автори и потенциали в различни сфери на изкуството и културата, да представят на пловдивската публика своето виждане за качествено културно съдържание на открито. Тазгодишната програма (сесия 2017) е много по-разгърната от гледна точка на форматите, които ще представи.

Тази година Инкубатор ще изгради голяма сцена, която през целия период ще бъде оборудвана и готова за използване от всички, които желаят и кандидатстват със своите събития. Това е призив не само към утвърдени артисти, групи и мениджъри, но и към млади хора с предприемачески дух.

Можете да се включите в календара на Plovdiv Vibes с направление Младежки Хълм, като кандидатствате за участие с вашето събитие на открито, чрез попълване на кратката форма „Отворена Покана за реализиране на проекти“ в сайта на Инкубатор. Одобрените събития ще се проведат в  периода 1 май – 1 ноември, а крайния срок за подаване на проектите е 31 март 2017г.

отворена покана

Част от кандидатурите ще получат финансово съфинансиране, което зависи от нуждите за провеждане на даденото мероприятие. Всички одобрени получават и материално финансиране под формата на обезпечаване на техника, сцена, осветление и оборудване за провеждане на своя проект. От страна на сдружението се обезпечава и инвентар за протичането и на различни спортни  и културни формати, базари, работилници, уъркшопове и други.

Каним всички артисти, групи, сдружения, спортни клубове, творчески колективи, екипи и организации да кандидатстват със своите проекти. Можете да се включите с вашите събития в областите: концерти, фестивали, театър, музика, танц, пърформанс, кино, приложни изкуства, кулинария, спорт, увеселителна зона. Също така можете да организирате различни формати: масови културни мероприятия, пленери, игри на открито, работилници, детски инициативи, базари или да предложите вашия иновативен формат, който смятате, че се вписва в концепцията на програмата за откритата и достъпна събитийна зона.

пловдив танцува открита сцена младежки хълм   отворена покана plovdiv vibes

открита сцена младежки хълм

Това лято продължаваме да ви забавляваме и изненадваме с разнообразната музикална и артистична програма на Младежки хълм, правейки я още по-вълнуваща, изпълнена с концерти, танци, спектакли и фестивални формати, базари и масови културни мероприятия с които отново ще възбуждаме културния дух на пловдивчани.

 

Plovdiv Vibes е стратегията на Инкубатор за общодостъпен културен календар на Пловдив 2014-2020г. в подкрепа на Пловдив, като ЕСК2019. В името на добрите артистични практики ви каним да се присъедините към тази културна мисия, съсредоточавайки стойностно културно съдържание на само в абсолютната централна част на града. ЗАЕДНО.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Filed under:АктивностНа ОткритоПроектиСъбитияФестивали || Tagged under:
Author: