Отворена покана за реализиране проекти на открито | Plovdiv Vibes

  Програмата Plovdiv Vibes

 • Програмата Plovdiv Vibes се провежда за четвърта поредна година на територията на град Пловдив. Това е инициативата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020г.

  Отправяме към вас покана за включване в календара на Plovdiv Vibes с направление Младежки Хълм.

  Кандидатствайте за участие с вашето събитие на открито, което желаете да се проведе в периода 1 май - 1 ноември.

  Каним всички артисти, групи, сдружения, спортни клубове, творчески колективи, екипи и организации да кандидатстват със своите проекти, чрез попълване на настоящата форма.

  Можете да се включите с вашите събития в областите: концерти,фестивали, театър, музика, танц, пърформанс, кино, приложни изкуства, кулинария, спорт, увеселителна зона. Също така можете да организирате различни формати: масови културни мероприятия, пленери, игри на открито, работилници, детски инициативи,базари или да предложите вашия иновативен формат, който смятате, че се вписва в концепцията на програмата за откритата събитийна зона.

  Plovdiv Vibes е платформа, която подкрепя млади автори, както и утвърдени артисти, като дава всеобщо поле за изява в духа на "ЗАЕДНО" - Пловдив ЕСК 2019.

  Чрез попълване на настоящата форма, вие кандидатствате за включване в програмата Plovdiv Vibes Session 2017 с направление Младежки хълм. Всички одобрени кандидати получават нефинансова помощ под формата на техническо(звук, сцена, осветление) и материално обезпечаване(под формата на инвентар) за провеждане на техните събития на територията на Младежки хълм. В зависимост от бюджета си имате и възможност за допълнително финансово съфинансиране.

  !!! Можете да подавате Вашите проекти и да кандидатствате до 17ч на 31 март 2017 година

 • Информация за кандидата

 • Информация за проекта

 • Бюджет

 

Верификация