юли 11, 2016

Shake That Хълм 2016

Лято  е и всички офейкаха от Града под тепетата. Тук въздухът не помръдва, само комарите правят вятър. В разгара на лятото  обаче, нашият екип си е на линия и забърква ранните есенни забавления за всички пловдивчани и гости на града, които ще се завърнат след морските си и горски приключения. Пак ще се съберем на поляната за да бъдем заедно. Очаква ни още едно ярко, шарено и различно събитие – най-големият градски фестивал на открито в Пловдив – Shake That Хълм с неговото второто издание. Тази есен „Шейка“ ще се проведе в периода 02-06 септември и отново ще представи любимите ти групи – известни или едва  прохождащи, с мощен саунд и нечовешка енергия.

Shake That Хълм Plovdiv Пловдив

Тазгодишното издание ще посрещне феновете не само с ярките имена от музикалната сцена, но и с различни активности, хамачена градина, скейт зона, уличка с хапване, кино, театър, детски работилници и очаквания от всички формат за хендмейд артисти от цялата страна – Handmade Day. За децата разбира се ще има детски работилници и спортни активности, както и лунапарк за малки и големи.

Е, лято е! Отдайте се на плануваните приключения и ни следете. А когато се завърнете – чакаме ви на поляната!

shakethathylm

Тези от вас, които искат да се включат във фестивала, могат да направят своето предложение, като попълнят формата за кандидатстване

 

Filed under:АктивностНа ОткритоСъбитияФестивали || Tagged under:
Author: