Тенденции

Plovdiv Stage Park отвори врати на 30ти април

Новата зона за култура и изкуство на открито – Plovdiv Stage Park в подножието на Младежки хълм официално даде старт на първия си сезон, наситен с разнообразна програма, много музика и културни мероприятия! Откриването на зоната се проведе на 30-ти април и събра хиляди пловдивчани и гости на града, които въпреки проливния дъжд часове преди старта на събитието се събраха, за да отпразнуват и опознаят новата градска зона.

Plovdiv Stage Park е естественото продължение на годините усърдна работа в сферата на културния живот на Пловдив, дело на визионерите от сдружение ТК Инкубатор.

Пространствата на STAGE Park включват маркет зона за изложения, базари и демонстрации; седем тематично обособени сценични пространсва; алеи за разходка; зони за отдих; обекти за храна, напитки и развлечения; детска творческа зона и много зелени площи.

По време на откриването публиката се наслади на изпълненията на Big Band Plovdiv и Един Унжиян, група Остава, Dance Show Respect и клоунада, представена от Mag Bambini. Програмата беше съпътствана от хендмейд базар, творчески работилници за деца и много танци. Официални гости на събитието бяха и представителите на Община Пловдив в лицето на Зам.-Кмета Пламен Панов и Кмета на Район Централен – Георги Стаменов.

 

Оттук нататък Plovdiv Stage Park ще представи богато културно съдържание в разнообразни формати. Зоната ще домакин на гостуващи фестивали, концерти, изложби, изложения и форуми.

Можете да получавате актуана информация, като последват фейсбук страницата : PLOVDIV STAGE Park

ВИДЕО

 

Back to top button