Тенденции

Plovdiv Food Park Festival започва от 1ви до 4ти юни

Овкусен със сол-пипер, ухание на канела, мента, карамел и хмел – Plovdiv Food Park Festival e най-вкусният фестивал в Пловдив – радост за всички сетива. Фестивалът се провежда традиционно в подножието на Младежки хълм, като тази година локацията е съчетана с новото пространство за събития и културни мероприятия на открито Plovdiv Stage Park.  

Ежегодно в началото на лятото, Plovdiv Food Park Festival събира на едно място множество пътуващи кулинари, които задоволяват и най-капризните вкусови рецептори. За старта на сезона, шефовете демонстрират именно тук своето майсторство в  приготвянето на качествена храна на място.  По време на фестивала, посетителите ще открият и любимите си поп – ъп барове, които предоставят най-подходящите питиета за вкусното преживяване или направо се забъркват в коктейлен микс.

Plovdiv Food Park Festival е съпроводен от музика и приятна обстановка. От 1ви до 4ти юни на сцените ще чуем групите: Downshift Collective, OGI 23, S.I.X.X. и диджеите Skill, Vessela и Dan-Ni.

В програмата на фестивала ще гостува и форматът “Игрите на 90-те”, койт ще забавлява малки и големи в неделния ден. По-малките пък ще имат възможността да се срещнат с любимите герои от “Маргаритка” – Биби и Мими, които ще ги приветстват в следобедните часове на на 2ри юни. По време на фестивала Маркет зоната за творчество и базари ще представи подбрани автори и handmade артисти.  Ще можете да се включите в работилници и арт ателиета. Тазгодишното издание на фестивала ще се проведе в периода 1-4 юни.

Не се срамувайте от своите лакоми помисли, и заповядайте на среща с любимите си   кулинари и бармани от цялата страна. 

 

Back to top button