Тенденции

Февруари е, но нашите вибрации са вече в април.. Plovdiv Vibes’22 – ВИДЕО

Февруари е, но нашите мисли се лутат между вайба на миналия сезон и са устремени в очакване на предстоящия.  Даааа… Plovdiv Vibes се завръща с третото си издание през април, а до тогава, ще ви топлим с  видеото от миналогодишното издание, което да стопли поне малко и вас в тези февруарски времена..

 

През 2023, Plovdiv Vibes – Пулсиращото сърце на Пловдив, отново е част от културния календар на града. Фестивалът, който се провежда традиционно в  различни периферни градски зони ще се проведе в периода 21-30 април 2023г. с основна зона Младежки хълм и разнообразна програма, изнесена в парковете Рибница, Лаута, хълм Бунарджика, Гребна база и за първи път на територията на парк Елит.

Прогрмата на фестивала предлага културно съдържание за всички ценители на изкуството, които отново ще имат свободен достъп до артистични дейности, творчески работилници, театрални постановки, циркови пърформаси, концертни изпълнения, фотоизложби, градски приключения и семейни игри, танцови представления, благотворителни дейности, спртни инициативи и множество други.

Следете нашите канали за повече информация, а ако пък искте да станете част от нашата програма, не се колебайте да ни пишете:incubator.bulgaria@gmail.com, plovdivstagepark@gmail.com или попълнете пратката форма:

[

 

Back to top button