Тенденции

Shake That Хълм 2024 #чакамесенаполяната

Най-големият фестивал на открито в градска среда се завръща с 10-то юбилейно издание! По традиция фестивала е с вход свободен и се провежда в подножието на пловдивския Младежки хълм в периода от 30-ти август – 01-ти септември. Shake That Хълм е дом на любимите на публиката български изпълнители и дава тласък на дебютиращи артисти, които поемат по своя творчески път именно от неговата сцена. Фестивалът привлича подбрани автори, творящи в сферата на музика, танците, криейтив, хендмейд, улично изкуство и поп културата.

Shake That Хълм 2024 Те посреща с 6 сцени, на които ще звучат различни жанрове музика. Break dance battles, демонстрация и работилница за графити, циркови артисти и още много ще намерите на Street Culture Camp зоната. През деня ще откриете работилници и игри за Вас и вашите деца. Shake Market отново ще е дом на талантливи автори на ръчно изработени изделия, които ще ви очакват през 3-те дни на фестивала.

Ако искате да се включите в Shake Market или имате доброволчески хъс можете да видите условията за кандидатсване на фейсбук страницата на фестивала🙂

Очакваме Ви на десетото издание на любимия фестивал на пловдивчани Shake That Хълм с разнообразна музика, огромен избор на храна и напитки, много изненади и добро настроение:)

https://incubator.bg/shake-that-hill-festival/

 

 

Back to top button