Shake That Хълм

Shake That Хълм 2022 Пловдив-ЗАЕДНО

8-мото издание на Shake that Хълм представя 6 сцени и нови зони за събития на открито в Plovdiv Stage Park. 

Пловдивчани очакват с нетърпение края на август( 26,27 и 28 ), когато започва най-големият градски фестивал на открито в Пловдив. Тази година, в осмото си издание, Shake That Хълм изненадва публиката с подобрена инфраструктура и ще разгърне форматите си, включвайки зоните: Street Culture Camp – посветена на уличното изкуство, хип-хоп културата, брейк батъли, скейт и блейд зона; Творчески лагер – зона за деца със сцена за театър, танци и творчески  работилници, Две допълнителни сцени в новата зона за събития на открито “Plovdiv Stage Park” –  One Stage и Mix Station. На основната сцена на фестивала, намираща се на поляната в подножието на парк Младежки хълм отново ще чуем големи имена на  популярни изпълнители, а електронната сцена Vibrant Stage  посреща резидентите на клуб EXE и любимите ни диджеи. 

Фестивалът отново е домакин на едни от най-добрите хендмейд автори от страната и чужбина, които се позиционират в зоната Shake Market, специално предназначена за базари и творчески презентации.

На територията на фестивала, публиката ще се радва на увеселителна зона, зона за деца в която ще има различни работилници и артистични занимания. Зоната включва и  сцена, представяща театрални, танцови и музикални изпълнения. За да е пълен айляка, под сенките на дърветата е обособена и  хамачена градина. Фестивалът се включва и в кампаниите “Капачки за бъдеще” и “Искам да съм полезен – рециклирай ме”, които призовават всички посетители да рециклират своите отпадъци на обособените за целта места, разположени на територията на целия фестивал. Фестивалът приветства и хората с домашни любимци. 

Shake That Хълм 2022 се организира от сдружение ТК Инкубатор и е част от програма „Наследство“ на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

 

Back to top button