Тенденции

Стани част от Shake Family с лимитирана серия

Скочи пред тълпата с твоя Shake Box

В края на август отбелязваме 10-тото издание на едно от най-значимите събития на Incubator – фестивалът Shake that Хълм.
От непринуден малък градски фестивал, през годините, „Шейк-а“ порастна, за да ви представи богато културно и артистично съдържание на 6 сцени в 3 дни с 80 часа музика и множество забавления в подножието на пловдивския Младежки хълм.
Винаги сме следвали мисията за общосостъпно културно съдържание и форми, за това фестивалът е с ВХОД СВОБОДЕН и освен да представя най-популярните имена на българската сцена, дава поле за изява и развитие на изгряващи групи и артисти.
По случай 10тото издание на нашия порастнал „Shake“, сме подбрали топ от изпълнителите, които всички обичаме. За да сте най-близо до тях, можете да се сдобиете и с лимитираната серия SHAKE BOX, която освен да ви осигури достъп до буферните зони пред сцените, ви прави част от голямото семейство на любимия фестивал и показва вашата подкрепа към неговото развитие.

КАКВО Е SHAKE BOX?

За да си в сърцето на „Шейка“ и най-близо до любимите си изпълнители, сме ти приготвили лимитирана серия ShakeBOX – „10 Шейка по-късно“ С получаването на кутията ще скочиш пред тълпата с нещо яко, получавайки достъп до специалните зони пред сцените.Бъди най-близо до артистите, които ще ни шейкнат за десети път на шест сцени в продължение на три фестивални дни.

ShakeBox – „10 Шейка по-късно“ съдържа тениска (в избран от теб дизайн и размер) от лимитираната серия „Shake Family“, гривна за достъп до зоните пред сцените, значка и стикер Shake That Хълм. Трябва да знаете, че всеки закупен ShakeBOX допринася за развитието на фестивала и показва подкрепата ти към артистите и организацията. Избери си тениска от 4-те варианта и ние ще ти я изпратим веднага! #ЧакамеСеНаПоляната – пред сцената

ВЗЕМИ СВОЯ SHAKE BOX

Присъедини се към събитието във Facebook : Shake That Хълм 2024 – 10 години заедно , за да следиш какво ти готвим :))

 

Back to top button